Våra tjänster

Som en fullservicebyggentreprenör erbjuder vi ett brett utbud av tjänster, från planering och design till genomförande och slutkontroll. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av fastigheter och projekt, från villor och lägenheter till kommersiella byggnader – alltid med högsta kvalitet som prioritet.

Köksrenovering i Uppsala – Ditt drömkök är snart verklighet

Vi vet att köket är hjärtat i varje hem och att det är viktigt att det inte bara är praktiskt utan också vackert och bekvämt. Våra kunniga hantverkare och projektledare arbetar tätt tillsammans med dig för att hitta de bästa lösningarna för att skapa ditt drömkök. Vi lyssnar på dina behov och önskemål och arbetar för att överträffa dina förväntningar.

Referensprojekt – tidigare arbeten

Med många lyckade köksrenoveringar i bagaget kan vi med stolthet visa upp några av de projekt vi åtagit oss.

Modernt kök med tidlös finish i Sunnersta

I ett hus från trettiotalet fick vi uppdraget att renovera köket med fokus på att bevara den äldre känslan. Svaret blev platsbyggda köksluckor och moderna detaljer. Resultatet nedan får tala för sig.

Modernt kök efter köksrenovering i Uppsala

”Vi önskade oss en öppen planlösning och platsbyggda köksluckor för en modern men samtidigt tidlös känsla. Vi hade löpande kontakt med byggfirman som var snabba med att göra de ändringar vi bad om under resans gång. Nu kan vi säga att vi har köket vi drömde om! ”

Linnea och Stefan, tidigare kunder

Snickeriarbeten i Uppsala – våra snickare löser dina utmaningar

Med vår breda erfarenhet och expertis inom snickeri är vi den perfekta partnern för alla typer av snickeriarbeten i Uppsala.

Referensprojekt – tidigare snickeriarbeten

Våra skickliga snickare har förverkligat många drömmar under åren. Nedan ser ni ett exempel.

Våra snickare gav sekelskifteslägenheten sin forna glans tillbaka

Ann-Sofie och Mats vackra sekelskifteslägenhet fick sig ett rejält lyft efter att våra erfarna snickare lagt in nytt golv med tidsenliga lister. Vårt team arbetade tillsammans för att återställa den historiska lägenheten till dess tidigare skönhet och elegans. Vårt team av skickliga snickare och hantverkare var noga med att återskapa lägenhetens ursprungliga charm och karaktär. Vi använde en mängd olika tekniker och material för att uppnå detta, inklusive att använda oss av gamla tekniker för att återskapa träpaneler och andra snickerier.

Det blev precis som vi hade tänkt oss, om inte bättre. De höll tidsramen med marginal, vilket gjorde att vi kunde flytta in i tid. Kan varmt rekommendera denna byggfirma som verkligen sätter kunden i fokus.

Ann-Sofie, tidigare kund
Före och efter bild av renoverad lägenhet av snickare i Uppsala

Kontakta oss / Begär offert